Zdrava i lepa koža odraz je dobrog opšteg zdravlja, ali i rezultat nege i blagovremenog tretmana svake promene. Bilo da je reč o medicinsko-kozmetološkim potrebama Vaše kože, ili o simptomima koji bi mogli da ukazuju na kožno oboljenje, stojimo Vam na raspolaganju. Uz medicinsku nege kože, koja je nerazdvojni deo dermatološke terapije, obezbeđujemo zaokružen dermatološki pregled dece, odraslih, i rano otkrivanje promena sumnjivih na melanom.

Saznaj Više


Dermatovenerologija je grana medicine u kojoj lekar specijalista za kožne i polno prenosive bolesti – dermatovenerolog pregleda, dijagnostikuje i leči promene na koži, vidljivim sluznicama, dlaci i noktima kod dece i odraslih. Veliku pažnju obraćamo na medicinsku negu kože, kao i na terapiju bakterijskih, virusnih ili gljivičnih infekcija kože.

       o kožnim bolestima ... saznaj više

KONSULTACIJE

Dermatovenerološka ordinacija DERMA EXPERTA se bavi:
lečenjem, dijagnostikom, i terapijom kožnih i polnih bolesti.
Dr. Nevene Grba sa 20 godina iskustva u struci, završena specijalizacija iz dermatovenerologije u Beogradu i permanentno stručno usavršavanje su preporuka za uspešno lečenje.

Dr. Nevene Grba radi sa: decom, odraslima i trudnicama. Pacijenti zakazuju telefonom svoj termin tako da nema čekanja. Diskrecija zagarantovana. Doktorka obavlja kućne posete za stare i nepokretne

nazovite : +381 63 8309145

e_mail : dermaexperta@gmail.com